Ahoj, jmenuji se Ivona a...

Moji doposud největší vášní je osobní rozvoj, kterému se věnuji již 6.rokem. Cesta sebepoznání mě dostala až k objevení mindfulness, které jsem zprvu praktikovala pouze v osobním životě. Vše krásně šlo jak má a já se na festivalu v Litoměřicích setkala s úžasnou lektorkou mindfulness, psychoterapeutkou a psycholožkou Katarzynou Jedzokovou. Setkání vzalo za své a v roce 2018 jsem pod jejím vedením absolvovala Roční akademii mindfulness.

Ráda čerpám ze všech směrů osobního rozvoje, každý mě nějakým způsobem inspiruje, ale zároveň přináší části, které mi blízké nejsou. Z každého si odnesu to, co potřebuji.

Mindfulness je pro mě něco univerzálního, něco, kde se potkávají různé směry a myšlenky. Je to můj každodenní život, který může být začleněn do života kohokoliv jiného.

Mé kurzy jsou naplněny vlastní zkušeností nejen z praxe, ale i z každodenního života. Jsem zastáncem toho, že především osobní příběhy a zkušenosti mohou ostatní obohatit, posunout dál a vnést do života více radosti, šťávy a méně stresu.
Chci do svých kurzů přinášet především svoje vlastní životní zkušenosti, elán, lidskou stránku a jednoduchost, která je v dnešní uspěchané době podle mě klíčová :)

Tento blog slouží pro ucelení myšlenek a předání příběhů mé celoŽIVOtní cesty. Věřím, že se tu každý v něčem najde a snad Vás alespoň jeden článek zahřeje u srdce :)

I.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky